Kontorsstädning priser

När det gäller städning av kontor kan priserna variera ganska rejält. När ett kontor ska städas kan dessa vara olika stora och det kan behövas olika typer av städning beroende på vilka rum som finns i byggnaden. Priserna kan ofta variera beroende på hur lång tid man behöver städning, samt hur många gånger i månaden kontoret ska städas.

Vad kostar städningen?

Kontorsstädning priser kan variera en hel del. Om man behöver städning ofta och minst två timmar per gång kan man i regel få ett lägra timpris än om man endast behöver en snabb städning då och då. I vissa fall kan företag också göra särskilda avtal med städbolaget, och då debiteras på annat sätt.

Varför anlita kontorsstädning?

Idag sjunker kontorsstädning priser eftersom kontorsstädningallt fler företag som sysslar med just detta dyker upp. Det har blivit allt större konkurrens på marknaden och företagen blir allt mer medvetna om att deras kunder har börjat jämföra priser samt vad som ingår i tjänsten kontorsstädning. Många gånger kan en tjänst kosta mer hos ett företag än vad den gör hos någon annan och det kan löna sig att jämföra.

Idag kostar en kontorsstädning omkring 250 kronor per timme eller mer. Då ingår för det mesta tömning av soptunnor, damning, dammsugning, sopning och torkning av golv . Om kunden vill ha extra städning som torkning av tak, inför en flytt eller byte av kontor kan det kosta extra. Om man har städning en gång per vecka kan man dock alltid vara säker på att det finns ett välstädat kontor, och man slipper använda sin ordinarie personal till städning.

Flera fördelar med städning

Kontorsstädning priser sjunker allt mer i takt med att allt fler företag upptäcker fördelarna med denna tjänst. Om man har städning på sitt kontor kan denna utföras under kontorets öppettider, efter dem eller innan kontoret öppnar för dagen. Det innebär att man alltid har ett välstädat kontor. Dessutom slipper man tänka på att toaletter ska städas, eller på att soptunnor och liknande ska tömmas. Det gör att företagets anställda får mer pengar över till sådant som hör till arbetet.

Kontorsstädning priser kan variera